Abonnementen

Publieksscherm.nl werkt met drie soorten abonnementen. Het abonnement wat voor u het meest geschikt is, wordt na overleg met u uitgekozen. Hieronder een overzicht wat deze abonnementen inhouden:

Publieksscherm.nl Totaal:
De naam zegt het al, publieksscherm.nl levert hier een totaaloplossing voor u als klant. De vormgeving van de presentaties welke op uw scherm(en) draait, wordt volledig door Publieksscherm.nl geregeld. Het enige wat u als klant hoeft te doen is eventuele informatie aanleveren en het resultaat te akkoorderen.
Publieksscherm.nl regelt de rest!
De regelmaat van aanpassingen en de groottes van de presentatie bepalen de abonnemtskosten.

Publieksscherm.nl Tussen:
Deze abonnemtsvorm zit tussen twee oplossingen in. Namelijk de Totaal oplossing en de doe het zelf oplossing. U kunt hier de keuze maken om bepaalde dingen uit handen te geven (zoals de vormgeving), maar andere dingen zoals invulling van de presentatie zelf te doen.
De prijs van het abonnement varieert naar uw eigen input en de werkzaamheden  van publieksscherm.nl

Publieksscherm.nl Doe  het zelf:
Ook biedt Publieksscherm.nl een optie aan, om u als ondernemer het volledige beheer van uw scherm(en) zelf te doen. U bepaalt een vast bedrag per maand voor de software en ondersteuning op afstand. U bent gegarandeerd van toekomstige software updates. Verder zijn er mogelijkheden van featurerequest ingebouwd. Mist u een bepaald item in de software dan zullen wij hier wat mee doen.
Kosten voor dit abonnement zijn vanaf 30 euro per maand.


Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW en worden van te voren vastgesteld zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 
Ik wil een publieksscherm in mijn winkel